Welkom bij Croqqer! | Croqqer

Welkom bij Croqqer!

Leuk dat je je hebt aangemeld. Graag heten we je van harte welkom bij Croqqer, jouw buur-tot-buur klus platform. Croqqers delen hier graag hun tijd en talenten om jouw klus gedaan te krijgen. Betaald, als ruilklus of als vrijwilliger: jij bepaalt!

Je kan gratis en vrijblijvend je oproep plaatsen of er een op pakken. Klussen als de was doen, strijken, die lekkende kraan verhelpen, boodschappen halen, behangen, oppas voor je kinderen, huis of huisdieren, logo-ontwerp, monteren van dat IKEA bouwpakket, organiseren verjaardagsfeestje, je website door-ontwikkelen, hulp op kantoor of met je computer, als je personal shopper of gewoon een kopje koffie drinken – je kan het zo gek niet verzinnen.

Wij mailen lokale talenten die reageren op je klus. Nu al krijg je binnen een uur in 95% van de gevallen een reactie. En jij kiest de Croqqer die het beste bij je past: op basis van foto, profiel en eerdere ervaringen.

Plaats je klus

Via plaats je klus kan jij je eerste klus plaatsen: het is GRATIS en vrijblijvend. Kies je  klus-type, geef aan wat je gedaan wilt hebben, waar, wat je ervoor over hebt en wanneer de klus af moet zijn.

Je kan ook “thuiswerk” aan vinken: dan kan iemand de klus thuis van achter zijn of haar bureau op de PC of via de telefoon voor je doen.

Geef de prijs op die jij voor de klus wilt betalen: bedenk dat als een klus een paar uur duurt een uurtarief van 15 tot 30 Euro voor algemene klussen markt-conform is. Voor specialistische klussen zal het uurtarief liggen tussen 30 en 75 Euro per uur. Een klus ruilen of vrijwilligerswerk plaatsen kan ook.

Pak een klus op

Via “nieuwe oproepen” (linksboven op het scherm) kan je uitgebreid die klussen selecteren die voor jou interessant zijn om op te reageren: je kan hier per regio en/of klus categorie selecteren.

Als je bent ingelogd dan zie je rechtsboven:

  • “Mijn klussen”: extra informatie over voor jou relevante klussen
  • “Opgepakte klussen”: klussen waarop jij gereageerd hebt
  • “Mijn Croqqer”: je geplaatste en/of opgepakte klussen, beoordelingen en je profiel.

Wil jij ook Croqqer worden?

Jouw tijd en talent delen? Wat bijverdienen en iemand helpen? In “Mijn Croqqer” kan je in je profiel aangeven of je klussen wilt oppakken, in welke categorieën, bij iemand thuis en/of vanachter je PC of laptop. Vergroot je kans dat je de klus krijgt: plaats een leuke foto en werk aan je biografie. Wij mailen je direct alle klussen die voldoen aan de door jouw opgegeven interesse gebieden.

Wil je meer weten, heb je vragen over je klus, opzet van je profiel of over Croqqer: mail ons via hallo@croqqer.com.

Je eerste klus gedaan krijgen of doen? Even rondkijken? Log eerst hier in. Succes en aan de slag!

Klus gedaan via Croqqer