Croqqer Community Manager worden? | Croqqer

Croqqer Community Manager worden?

Croqqer klus klussenCroqqer is slim en sociaal meer gedaan krijgen en verbindt mensen in de buurt met elkaar: mensen die erg druk zijn of bepaalde klussen niet (meer) kunnen doen matchen we met vriendelijke en betrouwbare buurtgenoten die graag hun talent en tijd benutten en een klus of zorg vraag oppakken. Betaald, als ruilklus of als vrijwilligerswerk en ondersteund door hun Community Manager.

Als Croqqer stellen we mensen in staat om te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Niet elke organisatie heeft de mogelijkheid om een directe invloed op mensen in hun leefomgeving en op de manier en kwaliteit van hun leven te hebben. Veel organisaties geloven dat door hun product of dienst iemands leven beter wordt. Soms ontstaan er organisaties die verder gaan en die duizenden mensen nieuwe mogelijkheden bieden: daarom bouwen we aan Croqqer!

Hou jij van binden, bouwen en boeien? Ben je een duizendpoot? Dan is de rol van Community Manager je op het lijf geschreven!

Wij zoeken:

  • Sociale entrepreneurs die als “buurtburgemeester” of “buurtverbinder” in hun regio on-line en off-line activiteiten organiseren en graag ‘herrie’ maken;
  • Mensen die als aanspreekpunt voor klus plaatsers en Croqqers fungeren;
  • Deel zijn van het hechte Croqqer community manager en ambassadeurs netwerk;
  • En het leuk vinden om af en toe een bij je passende klus zelf op te pakken of te plaatsen en te laten uitvoeren.

Als Community Manager ben je verantwoordelijk voor een van de veertig regio’s in Nederland. En je wordt betaald uit de omzet van de klussen in je regio. Een leuke rol om als (beginnende) sociale ondernemer ‘erbij’ te nemen. En je tijdsbesteding is helemaal door jou te bepalen. Om je op weg te helpen tref je hier een paar handzame documenten aan:

De bedoeling is dat je ook je eigen team van Ambassadeurs opbouwt en samen in je regio aan de slag gaat. Het “Vrienden van Croqqer” programma (zie hieronder) helpt je, alsook de folders, posters en publiciteit die je van ons krijgt.

Ben je de duizendpoot en ondernemer die begrijpt wat binden en boeien van mensen echt betekent, dan zoeken we jou: mail je CV en motivatie naar rob@croqqer.com.

Maak een Vriend van Croqqer bij je in de buurt: hulpmiddel voor de Community Manager

Krijg meer in jouw buurt, organisatie of vereniging voor elkaar. En zo leer je elkaar en de buurt ook beter kennen! Iedere week ontstaan er een overvloed aan werk en klusjes die gedaan moeten worden. Denk aan de lekkende kraan, het onkruid op het tegelpad, bemensing van de bar of de belastingaangifte.

Croqqer zet onbenut talent en vaardigheden in beweging voor jouw buurt, vereniging of organisatie. Croqqer is het platform dat mensen die klussen zoeken en organisaties die klussen gedaan willen hebben bij elkaar brengt. Tegen een glimlach (vrijwilligerswerk) of een kleine vergoeding.

En het gebruik van het platform is gratis. Sterker nog: het levert Euro’s voor de vereniging op! In Nederland doen al tal van buurtinitiatieven, sport- en studentenverenigingen, vrijwilliger- en evenementen organisaties mee.

Hoe werkt het Vrienden van Croqqer programma?

Alle leden van de vereniging wordt een Croqqer lidmaatschap gratis aangeboden. Je kan nu de verenigingsklussen plaatsen en in de gaten houden. En de kans bestaat dat ook buitenstaanders reageren op een klus van de vereniging: leuk – meer interactie in de buurt! En voor elke door de leden geplaatste en betaalde klussen voert een kwart van de opbrengst (5%) weer terug naar de kas van de vereniging.

Croqqer in de media

Je komt ons regelmatig tegen en we hebben de landelijke en lokale media gehaald; van BNR tot RTL4, van de Gelderlander tot het FD. Bekijk onze nieuwspagina voor een volledig overzicht.

Croqqer is een gecertificeerde BCorp en wordt ondersteund door Stichting DOEN:

Croqqer BCorp Benefit Corporation
Benefit Corporations (BCorp’s) zijn belangrijk in de transitie naar een nieuwe economie, omdat zij andere bedrijven inspireren om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste voor de wereld te zijn. Momenteel zijn er meer dan 1.600 gecertificeerde B Corporations, verdeeld over meer dan 60 industrieën en meer dan 32 landen.
Gecertificeerde B Corporations leggen de lat hoog als het gaat om sociale en ecologische impact, transparantie en verantwoordelijkheid.Een BCorp ‘assessment’ is alomvattend, diepgaand en transparant. De impact van Croqqer op al haar stakeholders (medewerkers, leveranciers, maatschappij en de omgeving) wordt beoordeeld vanuit een holistische benadering.
Onze visie is : Technology Connects en Humanity Unites. En het gaat ons – als BCorp – om de mindset van waaruit de Croqqer doelstellingen worden opgesteld, vanuit de alomvattende gedachte om het beste voor de wereld te willen en tegelijkertijd bewust van impact op maatschappij en milieu.
doen
We worden gesteund door Stichting DOEN in het kader van het programma “nieuwe ontmoetingsplekken”.

Croqqer klus klussen