Stel je vraag, deel je talent op Croqqer : betaal voor je klus , ruil of zoek een vrijwilliger uit je buurt

Over ons

We ontvangen graag feedback en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vragen over jouw klus of regio activiteiten: mail je persoonlijke assistent of ambassadeur op jouw regio overzicht. Mail al je andere vragen of suggesties naar hallo@croqqer.com.

We werken aan Croqqer als een sociale onderneming waarbij ons maatschappelijk doel voorop staat : het stimuleren van ‘goed naboarschap’.

Croqqer wordt ondersteund door Stichting DOEN en is gecertificeerd als Benefit Corporation:

doen Croqqer is mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN en valt binnen het programma sociale cohesie en nieuwe ontmoetingsplekken. Wij zijn trots op en dankbaar voor deze ondersteuning. Stichting DOEN helpt Croqqer met het realiseren van een groene, sociale en creatieve samenleving.
Croqqer B Corp B-Corp klus klussen mensen oproep help helpen samen zorg voor elkaar zorgvoorelkaar
Croqqer is een Europees gecertificeerde Benefit Corporation. Een B Corp net als de Triodos Bank, beebox, Etsy, Peerby, Snappcar, WAAR, Ben & Jerry’s, Waka Waka en Tony Chocolony. B Corps inspireren anderen om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste voor de wereld te zijn.
Momenteel zijn er meer dan 2.000 gecertificeerde B Corporations, verdeeld over meer dan 60 industrieën en meer dan 32 landen. Gecertificeerde B Corporations leggen de lat hoog als het gaat om sociale en ecologische impact, transparantie en verantwoordelijkheid.

Croqqer is in Nederland actief via Croqqer Nederland B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67731538. Ons correspondentie adres is De Koop 96 – 3828 RK Hoogland. In noodgevallen zijn we bereikbaar via +31 (0) 6 4877 8101. Je kan contact met ons opnemen via een mail naar je persoonlijke assistent of naar info@croqqer.com.

Croqqer is ook actief in Zwitserland en Italië.

Croqqer klus klussen