Croqqer : plaats gratis je klus en een buurtgenoot komt je helpen!

Klus ? Krijg ‘m hier gedaan!

Ga naar jouw oproepen

Bekijk je opgepakte klussen

Klus waar je niet direct een professional voor wilt inhuren? Juridisch advies, aanpassen website, stichting oprichten, zoeken naar een nieuwe bestuurder of praktische zaken als behangen, schilderen, iets wegbrengen, sjouwwerk, hulp in de tuin of een lamp ophangen. Plaats gratis je oproep en daarmee gaan wij op zoek naar een handige buur.

Croqqer is uniek : jij bepaalt steeds of je betaalt voor een klus, ruilt (jij de heg, ik een taart) of dat je op zoek bent naar een vrijwilliger.

Stel vrijblijvend je vraag

Buurtgenoten reageren op je oproep

Via de website of onze app kun je gratis je klus plaatsen, maar ook zelf hulp aanbieden. Het kan om allerlei klusjes gaan: van strijken tot de hond uitlaten, van een brief schrijven, hulp bij belastingaangifte, logo-ontwerp tot een website maken. In het laatste geval hoeft de helper niet eens bij je in de buurt te wonen. Over de betaling kun je samen afspraken maken. Het is ook mogelijk klussen te ruilen: de buurjongen maait jouw gras, jij helpt hem bij zijn huiswerk. En je kunt Croqqer ook gebruiken voor het aanbieden of zoeken van vrijwilligerswerk: meld je aan, het is nog gratis ook!

Filmpje, zo werkt Croqqer:

Leuke klus oppakken?

Bekijk hier alle actuele oproepen

Wat maakt het plaatsen van een klus op Croqqer zo aantrekkelijk?

  • Het plaatsen van je oproep is gratis
  • Jij bepaalt wat je voor een klus over hebt: een bedrag, ruil (jij maait het gras, ik help je bij je website) of je zoekt een vrijwilliger
  • Jij kiest: op basis van de reacties en eerdere beoordelingen en profiel van de Croqqers
  • Veilig: door betaling vooraf (iDeal) - wij passen op je geld bij betaalde klussen en betalen pas uit als jij tevreden bent
  • Snel: in 95% van de gevallen eerste reactie op een oproep binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld

Croqqer worden?

Ik deel graag mijn talent

Veel gestelde vragen

... en de antwoorden
klus klussen klusser stel je vraag