Dienstverlening | Croqqer

Stuccen wanden

500 m2

Geplaatst in

afstellen akai/ap-q55 platenspeler

ik heb onlangs een vintage platenspeler gekocht, zie https://www.vinylengine.com/library/akai/ap-q55.shtml "Akai AP-Q55" kan alleen de toonarm niet afstellen (gewicht)zodat het afspeelelement bij het ontbreken van het juiste gewicht, over de lp "zwiebert"- zou doodeenvoudig moeten zijn…hmmm wie zou dat wel kunnen?

Geplaatst in

Foto's maken van omgeving (amateurkwaliteit is prima)

Ik kan zelf niet makkelijk naar buiten maar wil wel graag wat meer zien van mijn omgeving. Als je n de buurt woont kun je dit doen terwijl je zelf een wandeling maakt. Meer informatie, whatsapp: 0644064353 Waar ik woon

Geplaatst in

Laptop ”opschonen" en nieuwere versie word

Ik denk dat er wat ”rommel” op mijn laptop staat, ik zou graag willen dat iemand hem kan screenen en overbodige info er af kan halen voor me. Verder heb ik windows 2007, als je een nieuwere versie hebt, graag.

Geplaatst in

vervoer naar Arnhem?

Wie wil mij een keer met de auto naar Arnhem brengen, inclusief een flink aantal Boeken. Ik moet in het centrum zijn, dus voor 11 uur. Ik kan eventueel zelf terug met de bus. Vanuit Vaassen is het ca 35

Geplaatst in

Fotograaf gezocht

Graag zoeken we een fotograaf in de buurt van Nijkerk die onze op klanten met voor hun op maat gemaakte historische kleding willen fotograferen.

Geplaatst in

Leuke deur aan deur zonnepanelen promotie! Top commissie!

Beste Freelancers, Marktstand1 zoekt hulptroepen voor deze leuke opdracht. Klanten zijn zo blij en willen zo veel kopen dat het team uitgebreid moet worden! Hier kom jij bij helpen! Sluit je aan bij het Marktstand1 team! Je gaat netjes gekleed,

Geplaatst in

Onderhandelaar gezocht

Afdingen op meubels! Ik betrek per 1 januari 2020 een nieuw appartement in het centrum van Rotterdam. Hoewel dit pas over 4 maanden is, ben ik nu al druk met het uitzoeken van meubels (want levertijd bedraagt vaak 2-3 maanden).

Geplaatst in

Plumber required to fix the wash basin in toilet

In my toilet there is no wash basin. I would like to put a new wash basin there. So the job include fixing the wash basin and connect it to the water pipes.

Geplaatst in

Bestuurslid gezocht

Stichting Collage Kunstcentrum te Hoevelaken zoekt met spoed nieuwe bestuurdersleden. Collage is een bloeiend kunstcentrum met ruim 300 cursisten en 13 docenten. Wij bieden diverse cursussen aan. Het bestuur, bestaat uit 4 bezolderde VRIJWILLIGERS en heeft sterk behoefte aan versterking.

Geplaatst in
Hulp nodig?

Mail ons en je krijgt snel antwoord:

hallo@croqqer.com

Regio Amersfoort
Lees hier meer over je regio