Tuinieren | Croqqer

Tuin

gras maaien en wat onkruit verwijderen

Geplaatst in

Tuin

gras maaien verven van tuinhekken en voor de vergevorderde ik heb lekke vijver en moet er nieuwe folie in het kan zijn dat ik probeer een deel temaaien ik ben hartpatient en het bedrag lig aan het geen u kan.

Geplaatst in

opnemen 3-4m2 tegels en compost in grond werken

Een deel van ons plaatsje achter wil ik als groentetuintje gaan inrichten. Daarvoor moet ca 3-4 m2 van de tegels worden opgenomen (niet afgevoerd) en compost door de grond gewerkt (kan ik evt zelf). ca 2-3 uur werk.

Geplaatst in

Schutting plaatsen tuin

Wie kan een schutting en een deur plaatsen in de tuin. het gaat om een kleine tuin waarbij de linkerkant alleen 4-5 schutting nodig heeft.

Geplaatst in

Tuin onderhoud

Kleine tuin onderhoud In ruil voor effectieve coaching

Geplaatst in

Tuin

Tuin : onkruid vrij en wat snoeiwerk

Geplaatst in

Een klusje voor een passend bedrag

Ik zoek een klusje om iemand te helpen in de tuin voor een passend bedrag. onkruid wieden, snoeien of planten enz.

Geplaatst in

Onkruid verwijderen en evt vlonders leggen

Goede avond, Ik ben op zoek naar iemand die mij zou willen het onkruid te verwijderen in mijn tuin . Ik kom er zelf helaas niet aan toe. Met twee kleine kindjes ( van bijna 2 en 1 jaar) zou

Geplaatst in

Simpele herbestrating

Hallo, Voor een budgettuintje in Bos en Lommer-Amsterdam. in een achtertuin. Foto’s en tekening aanwezig. Graag overleg ik deze met jou. TAAK Bestaande looppad moet ipv van recht, diagonaal verlegt worden. en met smalle dopsluitbanden ongeveer 5.5m1 van links en

Geplaatst in

vaste tuinman of – vrouw gezocht

ik heb een ecologische tuin in nieuwunicum in Zantvoort. Omdat ik in een rolstoel zit heb ik daarbij hulp nodig. Geen diploma nodig. Je wordt ingewerkt. Verdiensten € 15/uur. Anderhalf uur per week heb ik je nodig.

Geplaatst in
Hulp nodig?

Mail ons en je krijgt snel antwoord:

hallo@croqqer.com

Regio Haarlem
Lees hier meer over je regio