MAEX_initiatief | Croqqer

MAEX_initiatief

MAEX Match voor initiatieven

Er zijn van die klussen waar je als burgerinitiatief, sociale onderneming of community niet direct een professional voor kan of wilt inhuren. Juridisch advies, je website aanpassen, een stichting oprichten,  zoeken naar een nieuwe bestuurder of praktische zaken als hulp bij de moestuin of een lamp ophangen. Met MAEX Match kun je via onze partner Croqqer op zoek!

Met MAEX Match kun je hulp zoeken en ook zelf hulp aanbieden. Het kan om allerlei vragen gaan: van behangen tot de hond uitlaten, snoeien van een heg, logo-ontwerp, juridisch of fiscaal advies tot een website maken. In de laatste gevallen hoeft de helper niet eens bij je in de buurt te wonen. Je kunt MAEX Match gebruiken voor het vinden van een vrijwilliger. Ook is het mogelijk klussen te ruilen: de buurjongen maait jullie gras, jullie helpen hem bij zijn huiswerk. En als je wilt kan je ook een bedrag voor de vriendendienst afspreken: jij bepaalt!  Meld je aan, het is nog gratis ook!

MAEX-Match verbindt talentvolle buurtgenoten die graag willen helpen bij sociale ondernemingen, burgerinitiatieven en communities.