Plaats je klus gratis in Almere en zoek klussen hier | Croqqer

Almere

Klussen Almere ?

Flevoland: De jongste provincie van Nederland en daarmee ook de plek waar vroeger niemand had kunnen wonen. Tot dat de drooglegging zorgde voor een bijzonder stuk land en een aantal prachtige steden. Met bijna 400.000 inwoners , waarvan de helft in de gemeente Almere , is Flevoland een van de kleinste provincies van Nederland. Wat we missen in omvang, maken we echter goed met de verbluffende architectuur. Waar zelfs vanuit het buitenland mensen naar komen kijken. Niet te vergeten dat ook vrije natuur te vinden is (in bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen).

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar. Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of mensen die hulp nodig hebben kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. Ook voor een klus in Almere. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Klus Almere klussen

Heb je vragen, zijn er onduidelijkheden of wil je graag in Almere, Dronten of Lelystad samenwerken als buurtinitiatief, vereniging of club? Neem dan contact op met info@croqqer.com

Samen krijgen we meer gedaan!