Plaats je klus gratis in Amersfoort - zoek klussen hier

Amersfoort

klus klussen Amersfoort buurt wijk

In Amersfoort, prachtig centraal gelegen in Nederland met meer dan 150.000 inwoners is er altijd wel wat te doen en te beleven! Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad en je waant met wat fantasie in de tijd van houten zeilschepen, postkoetsen, de schreeuwende marktkooplieden rondom het Hof, de Appel- en Groenmarkt. Amersfoort is de laatste 25 jaar enorm gegroeid en met al die groei is de komst Croqqer meer dan welkom.
Croqqer sluit perfect aan op de persoonlijke wensen in de maatschappij, deze nieuwe omstandigheden vragen een creatieve oplossing en wij zorgen daar graag voor! Croqqer verbindt en Croqqer is voor en door mensen en dat maakt het verschil.

Als betrokken inwoners van Amersfoort beschikken we over een groot lokaal en regionaal netwerk dus stel gerust je vraag over je klus of bijverdienste : met alle plezier helpen we je!

De regio Amersfoort omvat de gemeentes  Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Achterveld, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden en Woudenberg.

Krijg samen meer voor elkaar!