Plaats je klus gratis in Amstelveen en Diemen - klussen ?

Amstelland

Klussen in Amstelveen en Diemen

Regio Amstelland Meerlanden Aalsmeer,Amstelveen Diemen Ouder-Amstel Uithoorn en Haarlemmermeer

De regio Amstelland-Meerlanden bestaat uit zes gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Uithoorn en Haarlemmermeer. Aalsmeer met haar wereldberoemde Bloemenveiling Flora Holland, de Westeinderplassen, Oosteinderplas en dorpskern Kudelstaart.

Amstelveen, gelegen tussen de Amstel en het Amsterdamse Bos met dorpskern Nes aan de Amstel.

Diemen dat zich heeft weten te handhaven als zelfstandige gemeente met 26.000 inwoners. Ouder-Amstel met de kernen Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en buurtschap Waver. Uithoorn dat met De Kwakel deel uitmaakt van twee nationale landschappen: De Stelling van Amsterdam en het Groene Hart. En Haarlemmermeer met 22 dorpskernen en omringd door de Ringvaart.

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc  – je kan het zo gek niet bedenken. Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Samen krijgen we meer gedaan!