Krijg je klus in Amsterdam gedaan - leuke klussen vind je hier!

Amsterdam

amsterdam klus klussen klusje marktplaatsAmsterdam: De adembenemende grachtengordel met 165 grachten, 1.200 bruggen en meer dan 2.500 woonboten is een lust voor het oog. Waar je ook komt in Amsterdam, het is er altijd gezellig druk op straat, wat wil je met 810.084 inwoners (en bijna net zoveel fietsen). Amsterdam is een bruisende stad. Van oudsher is het een handelsstad en dat is het nu nog. Amsterdam is ondernemend! Om handel te kunnen drijven, zijn netwerken onmisbaar. Croqqer past, als on- en offline platform goed bij de ondernemende Amsterdammer. Het helpt netwerken op te bouwen en in stand te houden. De samenleving in deze handelsstad kenmerkt zich door de open en tolerante sfeer. Waar je ook vandaan komt, je voelt je al snel thuis in deze compacte stad waar (bijna) alles kan. Amsterdam is een smeltkroes waar niet alleen plaats is voor maar liefst 174 nationaliteiten maar waar ook ruimte is voor andere levensinstellingen en nieuwe ideeën. Wat op sommigen tegenstrijdig overkomt is de basis van de Amsterdamse cultuur: de vrijheid te zijn wie je bent, te doen wat je graag doet en te zeggen wat je denkt.

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen. De deeleconomie draait erom dat het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar. Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk. Als community manager zie ik het als een uitdaging om het platform wat hierin voorziet binnen Amsterdam te versterken.

Heb je vragen, zijn er onduidelijkheden of wil je graag samenwerken als vereniging of club? Neem dan contact op met hallo@croqqer.com.

Samen krijgen we meer gedaan!