Plaats je klus gratis in Alphen of Gouda - zoek klussers hier

Groene Hart

klus klussen marktplaats buurt wijk Alphen aan de Rijn Gouda

Het Groene Hart, bevindt zich tussen de grote steden van de Randstad zoals Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam en heeft een rijke natuurhistorie.
Een dagje fietsen of wandelen in Groene Hart, op zich al een belevenis. Onderweg heerlijk genieten van het schitterende landschap: groene weiden, blauwe plassen en meren en Hollands grijze luchten, afgewisseld met fraaie stadjes en dorpen. Met Croqqer zijn we in het Groene Hart actief in Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden en alle tussen liggende gemeenten.

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar.

Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk. Als community manager zie ik het als een uitdaging om het platform wat hierin voorziet binnen het Groene Hart te versterken.

Croqqer koppelt drukke en hulpbehoevende mensen aan buurtgenoten die graag een klus doen en zo wat bijverdienen.