Klus in Den Haag gedaan krijgen? Wij zoeken leuke buurtgenoten voor je!

Den Haag

Klus in Den Haag ? Plaats je klus gratis hier en we gaan direct op zoeken naar leuke buurtgenoten die je komen helpen. Jij bepaalt wat je voor je klus over hebt: een glimlach, een vergoeding of een ruil.

Klus gratis plaatsen? Bijverdienen?

Er zijn van die klusjes die je zelf niet kunt, maar waar je niet direct een professional voor wilt inhuren. Je rozen snoeien bijvoorbeeld, of een lamp ophangen. Via Croqqer kun je op zoek naar een handige buur of een vakman met wat tijd over.

MAEX Match

Met MAEX in Den Haag werken we samen aan MAEX Match : het verbinden van maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen aan buurtgnoten.

Hoe werkt ‘t?

De stokoude zonneluifel boven onze schuifpui is vorig jaar zomer van de muur gevallen. We zouden graag een nieuw zonnescherm kopen, maar zien als een berg op tegen het monteren daarvan. Gevolg is dat de klus eindeloos op onze to-do-lijst blijft staan. Een beetje handige doe-het-zelver zou er zijn hand niet voor zou omdraaien, maar waar vinden we die? Een klusje als dit is geknipt voor Croqqer: te klein en te eenvoudig om er een professioneel bedrijf voor in te schakelen, en goed te behappen voor een handige buur.

Via de website of onze app kun je hulp zoeken, maar ook zelf hulp aanbieden. Het kan om allerlei oproepen gaan: advies bij belasting of juridische zaken, zoeken naar een nieuwe bestuurder en ook praktische zaken als strijken of je hond uitlaten, van een brief schrijven tot een website maken. In het laatste geval hoeft de helper niet eens bij je in de buurt te wonen. Over de betaling kun je samen afspraken maken. Het is mogelijk klussen te ruilen: de buurjongen maait jouw gras, jij helpt hem bij zijn huiswerk. En je kunt Croqqer ook gebruiken voor het aanbieden of zoeken van vrijwilligerswerk: meld je aan, het is nog gratis ook!

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat – spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritjes, etc, etc, : bedenk het maar!

Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Klus in Den Haag gedaan krijgen?

Ben je benieuwd wat Croqqer voor jou in Den Haag kan betekenen, wil je meer weten over je klus of bijverdienen via Croqqer? Of wil je graag samenwerken als school, bedrijf, sociale onderneming, gemeente, vereniging of club? Heb je andere vragen of suggesties? Wil je helpen Croqqer verder uit te dragen? Mail ons via info@croqqer.com.

Krijg samen meer voor elkaar!