Plaats je klus gratis in Alkmaar en zoek leuke klussen hier

Kop van Noord Holland

alkmaar klus klussen klusje klusjes buurt wijk “Bij Alkmaar begint de victorie”. De Hollandse Kaasstad pur sang is voor de derde keer uitgeroepen tot Fairtrade Gemeente. De stad mag zich al jaren één van de beste winkelsteden van Nederland noemen. Vanuit heel Nederland komen mensen naar Alkmaar om te winkelen en van al het moois te genieten dat de Kaasstad te bieden heeft. Dwalend langs de 1000 monumenten zul je verbaasd zijn over de schoonheid van het oude centrum. Een prachtstad die ook nog eens slechts een kwartier van het Noordzeestrand ligt. Maar wat is er mooier dan wonen te midden van al die gezelligheid en voorzieningen? Alkmaar bruist. Ook op zakelijk gebied, want er zijn vele grote en kleine bedrijven in Alkmaar. En de stad heeft meer werkgelegenheid dan gemiddeld in Nederland. Croqqer staat te trappelen om de kop van Noord Holland en West Friesland te veroveren met een uniek Buurtplatform, zowel online als offline.

Croqqer is een uniek inspirerend platform, mede ondersteund door STICHTING DOEN, een BUURTMARKTPLAATS, waar je klussen kan plaatsen voor in en om het huis. Verbindt mensen in de buurt met elkaar: mensen die erg druk zijn of bepaalde klussen niet (meer) kunnen doen met vriendelijke en betrouwbare buurtgenoten die graag wat bijverdienen, klussen ruilen of als vrijwilliger acteren. Als community manager en ambassadeur zien we het als een uitdaging om het platform wat hierin voorziet binnen de kop van Noord Holland  en West Friesland te versterken.

Ben je benieuwd wat Croqqer voor jou kan betekenen, wil je meer weten over een klus of bijverdienen via Croqqer? Of wil je graag samenwerken als vereniging of club? Heb je andere vragen of suggesties? Wil je helpen Croqqer verder uit te dragen? Mail ons gerust hallo@croqqer.com.

Krijg samen meer voor elkaar!