Krijg je klus gedaan in Limburg - plaats gratis je klussen

Limburg

Limburg : ’t Bronsgroen Eikenhout. Karakteristiek zijn de glooiende hellingen die afgewisseld worden met holle wegen en plateaus. De groene heuvels en vakwerkboerderijen maken deel uit van het afwisselend landschap. Historisch
erfgoed en het Bourgondische genieten maken dat deze streek een prima locatie is om te recreëren, te werken en te wonen….

Een rijk gevoel!

e maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar.Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk. Als community manager zie ik het als een uitdaging om het platform wat hierin voorziet binnen Limburg te versterken.

Krijg samen meer voor elkaar!