=> meld je eerst aan of log in voor je eigen regio!

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar.

Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Ben je benieuwd wat Croqqer voor jou kan betekenen, wil je meer weten over je klus of bijverdienen via Croqqer? Of wil je graag samenwerken als vereniging of club? Heb je andere vragen of suggesties? Wil je helpen Croqqer verder uit te dragen? Mail ons via info@croqqer.com.

Krijg samen meer voor elkaar!

We zoeken naar community managers die  het als een uitdaging zien om Croqqer binnen Nederland in hun buurt en leefomgeving verder te versterken. Kijk op onze vacature pagina en mail bij interesse je CV en motivatie naar: info@croqqer.com.