Plaats gratis je klus - pak klussen op in Rotterdam

Rotterdam

 

“Als in plaats van bloed de Maas stroomt door je aderen

Dan weet je in je hart dat je hoort bij die stad”

Berini’s – Groeten uit Rotterdam

De stadsregio Rotterdam is een plusregio in Zuid-Holland, waarbij het centrum van het gebied wordt gevormd door de stad Rotterdam, een grote havenstad. De regio heeft een inwonertal van ca. 1,2 miljoen inwoners, wat het gebied tot een van de dichtstbevolkte regio’s van Nederland maakt. De stadsregio wordt gerekend tot de Zuidvleugel van de Randstad. We zijn actief in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Capelle aan den Ijssel, Krimpen aan den Ijssel, Hoogvliet, Ridderkerk en Rhoon.
De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar.

Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Ben je benieuwd wat Croqqer voor jou kan betekenen, wil je meer weten over je klus of bijverdienen via Croqqer? Of wil je graag samenwerken als vereniging of club? Heb je andere vragen of suggesties? Wil je helpen Croqqer verder uit te dragen? Mail ons via info@croqqer.com.

Krijg samen meer voor elkaar!