Plaats gratis je klus in Tilburg - pak hier klussen op

Tilburg

Zeg je Tilburg dan zeg je veel, heel veel. Want Tilburg is al lang niet alleen meer die moderne industriestad. Tilburg staat in Nederland vooral bekend om de aanlevering van goede bands. Van Vengeance voor de oudere rockgeneratie tot DoeMaar, Krezip en vele andere. Stad van Mundial internationaal Festival, Ten Miles, de Universiteit, Schrobbeler en vele andere activiteiten. En natuurlijk niet te vergeten Carnaval, mooie stadsparken en vele verborgen schatten. Met ruim 200.000 inwoners is Tilburg de 6e stad van Nederland. Ooit was men kruikenzeiker, nu is men een creatieve stad vol potentie die uitreikt naar een flinke vinger in de nieuwe economie. Met veel ambitie wordt er deelgenomen aan nieuwe creatieve initiatieven die als paddenstoelen uit de grond schieten. De spoorzone is hier spil in, het station wordt groots verbouwd, De Reeshof als wijk van nieuwe potentie erbuiten en Noord als hoopvolle opkomst met mooie en invloedrijke culturen. Tilburg is een stad met oog schoonheid waar andere die niet zagen. Croqqer borduurt hier op verder en helpt die kansen voor nog meer mensen mogelijk te maken.

De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar. Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of mensen die hulp nodig hebben kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Heb je vragen, zijn er onduidelijkheden of wil je graag samenwerken als buurtinitiatief, vereniging of club? Neem dan contact op met info@croqqer.com

Samen krijgen we meer gedaan!