Plaats gratis je klus in Utrecht en Nieuwegein - zoek klussen

Utrecht

klus klussen klusje klusjes buurt wijk

Utrecht was een van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten en heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Met ruim 328.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal.
De regio Utrecht omvat verder: Bunnik, de Bilt, Driebergen, Houten, Leidsche Rijn, Maarssen, Nieuwegein, Odijk, Vianen en Vleuten-de Meern.
De maatschappij is razendsnel aan het veranderen, waarbij het niet meer belangrijk is wat je zelf bezit maar waarbij het er om gaat dat je ergens de beschikking over kunt krijgen op het moment dat jou dat het beste schikt. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit waar het over gaat: spullen, klussen, diensten, overnachtingen, autoritje, etc, etc, bedenk het maar. Met Croqqer wordt voorzien in de wensen van die nieuwe maatschappij. Drukke of hulpbehoevende mensen kunnen via Croqqer een klus of dienst onderbrengen bij mensen in de eigen buurt. En daarbij kan het gaan om een betaalde klus, om ruilen of om vrijwilligerswerk.

Krijg samen meer voor elkaar!