Klus in Dordrecht doen? Croqqer heeft de klussen al voor je gevonden!

Deel je talent in Dordrecht!

Graag je talent delen? Croqqer helpt je een leuke klus in Dordrecht te vinden!

[instagram-feed num=4]

Via deze website of onze app kan je een leuke klus vinden. Maak je profiel aan met een leuke foto en je ontvangt steeds een mail als een klus wordt geplaatst die voor jou interessant is. Het kan om allerlei klusjes gaan: hulp bij belastingaangifte, een lekkende kraan herstellen, van strijken tot de hond uitlaten, logo-ontwerp, behangen, van een brief schrijven tot een website maken. In het laatste geval hoeft je niet eens in de buurt te wonen en kan je dat on-line doen. Over de betaling maak je samen met de klus plaatser een afspraak.

  • Aanmelden is gratis
  • Jij bepaalt wat je voor een klus wilt hebben: een bedrag, ruil (jij de heg, ik een taart) of je gaat als vrijwilliger aan de slag
  • Jij weet wie de klus plaatst: op basis van de reacties, eerdere beoordelingen en profiel van de klus plaatser
  • Veilig: door betaling vooraf (iDeal) – wij passen op je geld waardoor minder gedoe met je opdrachtgever
  • Snel: in 95% van de gevallen akkoord op je reactie binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld

1. Op zoek naar een interessante klus? In je profiel kan aanvinken dat je nieuw geplaatste klussen per e-mail krijgt. Meld je gratis aan, klik op “nieuwe oproepen” en kijk of er leuke klussen voor je bij zijn: reageer op de klus van je keuze en doe een bod.  Geef meteen aan waarom jij de aangewezen Croqqer bent!

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

2. Meer klussen in Dordrecht doen? Plaats een leuke foto van jezelf, geef aan welk type klussen je leuk vindt, beschrijf op je profiel wat je achtergrond is en waar je goed in bent en zorg voor goede beoordelingen: daarmee vergroot je de kans dat jij de klus krijgt.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. Aan de slag! De klus aan jou toegewezen? Je krijgt meteen een e-mail. Maak direct afspraken met de plaatser over tijdstip en plaats. Delen is dat jij de klus ook beoordeelt na afloop. Betaalde klus? Betaling na afloop aan jou gaat veilig via iDeal. Bekijk de lopende klussen en reageer!

Croqqer is sinds 2015 gecertificeerd en in 2017 succesvol gehercertificeerd als Benefit Corporation en uitgeroepen tot de een van de 10% beste B Corps ter wereld op het vlak van het bij elkaar brengen van buurtgenoten in Dordrecht in Nederland, Italië, Zwitserland en Liechtenstein.

Misschien ken je een van de andere B Corps:  Tony Chocolony, Triodos, WAAR, Peerby, Kickstarter, Willem & Drees, Etsy, Snappcar, Ben & Jerry’s en Danone.

In Italië is het buur-tot-buur platform Croqqer een van de eerste Europeesche Sociata Benefit’s: een nieuwe rechtsvorm voor een sociale onderneming.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen BCorp Benefit Corporation

Croqqer talent Den Haag