Klus in je buurt doen? Croqqer heeft de klussen al gevonden! | Croqqer.nl

Deel je talent!

Graag je talent delen? Croqqer helpt je een leuke klus te vinden!

Via deze website of onze app kan je een leuke klus vinden. Maak je profiel aan met een leuke foto en je ontvangt steeds een mail als een oproep wordt geplaatst waarbij jij kan helpen. Het kan om allerlei klusjes gaan: oppas, een boodschap doen, medicatie halen, hulp bij belastingaangifte, een lekkende kraan herstellen, van strijken tot de hond uitlaten, logo-ontwerp, behangen, van een brief schrijven tot een website maken. In het laatste geval hoeft je niet eens in de buurt te wonen en kan je dat on-line doen.

  • Aanmelden is gratis
  • Jij bepaalt wat je voor een klus wilt hebben: een bedrag, ruil (jij de heg, ik een taart) of je gaat als vrijwilliger aan de slag
  • Jij weet wie de klus plaatst: op basis van de reacties, eerdere beoordelingen en profiel van de klus plaatser
  • Snel: in 95% van de gevallen akkoord op je reactie binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld

1. Op zoek naar een interessante klus? In je profiel kan aanvinken dat je nieuw geplaatste klussen per e-mail krijgt. Meld je gratis aan, klik op “nieuwe oproepen” en kijk of er leuke klussen voor je bij zijn: reageer op de klus van je keuze en doe een bod.  Geef meteen aan waarom jij de aangewezen Croqqer bent!

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

2. Meer klussen doen? Plaats een leuke foto van jezelf, geef aan welk type klussen je leuk vindt, beschrijf op je profiel wat je achtergrond is en waar je goed in bent en zorg voor goede beoordelingen: daarmee vergroot je de kans dat jij de klus krijgt.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. Aan de slag! De klus aan jou toegewezen? Je krijgt meteen een e-mail. Maak direct afspraken met de plaatser over tijdstip en plaats. Delen is dat ook jij de klus beoorkdeelt na afloop. Betaalde klus? Betaling na afloop aan jou gaat veilig via iDeal. Bekijk de lopende klussen en reageer!

Croqqer talent