Vacature of stage bij Croqqer

Vacatures

Croqqer is slim en sociaal meer gedaan krijgen en verbindt mensen in de buurt met elkaar: mensen die erg druk zijn of bepaalde klussen niet (meer) kunnen doen matchen we met vriendelijke en betrouwbare buurtgenoten die graag een klus oppakken. Tegen een vergoeding, een glimlach of een ruil..

We bestaan als Croqqer om mensen in staat te stellen te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Niet elke organisatie heeft de mogelijkheid om een directe invloed op mensen in hun leefomgeving en op de manier en kwaliteit van hun leven te hebben. Veel organisaties geloven dat door hun product of dienst iemands leven beter wordt. Soms ontstaan er organisaties die verder gaan en die duizenden mensen nieuwe mogelijkheden bieden: daarom bouwen we aan Croqqer!
Want, als we vaker ons tijd en talent met elkaar delen krijgen we meer gedaan. Croqqer stimuleert en helpt mensen bij het creëren van sociale en economische waarde. Uit onderzoek van de sociale impact van Croqqer blijkt dat voor elke Euro die via Croqqer verloopt de maatschappij vier Euro bespaart: krijg je klus gedaan en elkaar echt helpen!

Croqqer worden? 

Croqqer worden vierkant
Croqqers zijn vriendelijke buurtgenoten die graag hun talent en tijd delen om een klus op te pakken. Betaald, voor een ruilklus of als vrijwilliger.
Doe jij ook mee? Meld je dan hier aan.

Community Manager 

Community Manager Croqqer Ambassadeur klus klussen Amsterdam Crowd Funding
Hou jij van binden, bouwen, beheren en boeien? Ben je een duizendpoot? Dan is de rol van Croqqer Community Manager je op het lijf geschreven!
Croqqer is ook actief “in het echte leven” met haar Community Managers. Wij zoeken:
  • Sociale entrepreneurs die als “buurtburgemeester” in hun regio zowel on-line als off-line activiteiten organiseren;
  • Aanspreekpunt zijn voor klus plaatsers en Croqqers;
  • Deel zijn van het Croqqer community manager en ambassadeurs netwerk;
  • Ben je de duizendpoot en ondernemer die begrijpt wat binden en boeien van mensen echt betekent, dan zoeken we jou: mail je CV en motivatie naar cornelis@croqqer.com.