Vrijwilliger gezocht ? We hebben ze al in je buurt gevonden!

Vrijwilliger

Vrijwilliger gezocht? Stel je vraag hier of deel je talent? Croqqer helpen je met een leuke klus!

[instagram-feed num=4]

Via deze website of onze app kan je een vrijwilliger voor een leuke klus vinden. Maak je profiel aan met een leuke foto en stel gratis en vrijblijvend je vraag. Het kan om allerlei klusjes gaan: hulp bij belastingaangifte, een lekkende kraan herstellen, van strijken tot de hond uitlaten, logo-ontwerp, behangen, van een brief schrijven tot een website maken. In het laatste geval hoeft je niet eens in de buurt te wonen en kan dat on-line gebeuren.

  • Aanmelden is gratis
  • Jij weet wie de klus plaatst: op basis van de reacties, eerdere beoordelingen en profiel van de vrijwilliger
  • Snel: in 95% van de gevallen een reactie binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld

1. Plaats je oproep? Meld je gratis aan en plaats vrijblijvend je oproep voor een vrijwilliger.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

2. Wij zoeken vrijwilligers voor je Plaats een leuke foto van jezelf, geef aan waarom de klus voor jou belangrijk is, beschrijf op je profiel wat je achtergrond is en zorg voor goede beoordelingen: daarmee vergroot je de kans dat jij een vrijwilliger vindt.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. Aan de slag! De klus aan jou toegewezen? Je krijgt meteen een e-mail. Maak direct afspraken met de vrijwilliger er over tijdstip en plaats. Delen is dat jij de klus ook beoordeelt na afloop. Bekijk de lopende klussen en reageer!

Croqqer is sinds 2015 gecertificeerd en in 2017 succesvol gehercertificeerd als Benefit Corporation en uitgeroepen tot de een van de 10% beste B Corps ter wereld op het vlak van het bij elkaar brengen van vrijwilligers en maatschappelijke initiatieven in Nederland, Italië, Zwitserland en Liechtenstein.

Misschien ken je een van de andere B Corps:  Tony Chocolony, Triodos, WAAR, Peerby, Kickstarter, Willem & Drees, Etsy, Snappcar, Ben & Jerry’s en Danone.

In Italië is het buur-tot-buur platform Croqqer voor vrijwilligerswerk een van de eerste Europeesche Sociata Benefit’s: een nieuwe rechtsvorm voor een sociale onderneming.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen BCorp Benefit Corporation

Croqqer talent Den Haag