Wordpress website ontwerpen en maken , logo design of SEO | Croqqer

WordPress website ontwerpen en maken , logo design of SEO

WordPress – hulp nodig?

WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per installatie is één weblog te beheren. Voor een meervoudige installatie is WPMU beschikbaar. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Functies

Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaardvormgeving. Ook zijn er talloze plug-ins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spamfilters (bijvoorbeeld Akismet) of klein schermdetectie voor mobiele apparaten.

Thema’s

WordPress heeft de mogelijkheid om meerdere thema’s (themes) te installeren en tussen deze te wisselen. Thema’s zorgen ervoor dat het uiterlijk en de functionaliteit wordt veranderd. Thema’s kunnen worden geïnstalleerd via het “Dashboard” of door het te uploaden via FTP.

Plug-ins

Een van de populairste mogelijkheden is de rijke aanwezigheid van plug-ins. Deze stellen de gebruikers en ontwikkelaars in staat om nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Er zijn anno 2016 meer dan 43.000 plug-ins.

Widgets

Widgets zijn kleine functionaliteiten die gebruikers op hun website-sidebar en -footer kunnen zetten door middel van een drag-and-drop-systeem. Widgets kunnen een slideshow, een zoekbalk, een blogarchief of inschrijfformulier voor een nieuwsbrief etc. bevatten.

Je website gebruiksvriendelijk maken ? Nieuw ontwerp? WordPress website laten bouwen? Je logo laten ontwerpen? Filmpje laten maken? Op zoek naar hulp bij je belasting en/of boekhouding: plaats vandaag nog je oproep en krijg direct reacties van mensen uit je buurt.

Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem vrijblijvend en gratis op croqqer.com. Je krijgt snel reacties van mensen uit je buurt!

Of ben jezelf een WordPress of SEO expert ? Meld je gratis aan en pak een klus op.

plaats je klus digitaal website belasting aangifte belastingaangifte boekhouding klussen karwei karweitje heitje

digitaal website log ontwerp huisstijl belasting boekhouding aangifte

Leuke en handige links

Hier een overzicht van handige sites: