Plaats gratis je klus of pak een klus op: zo werkt Croqqer

Stel je vraag, deel je talent!

  • Plaatsen van een klus is gratis
  • Hulp nodig? Jouw persoonlijke assistent helpt je
  • Jij bepaalt wat je voor een klus over hebt: een bedrag, ruil (jij de heg, ik een taart) of je zoekt een vrijwilliger
  • Jij kiest: op basis van eerdere beoordelingen en profiel van de Croqqers
  • Veilig: door betaling vooraf (iDeal) – wij passen op je geld bij betaalde klussen en betalen pas uit als jij tevreden bent
  • Snel: in 95% van de gevallen eerste reactie op een oproep binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld
  • Kies de klus die bij je past: werk aan je profiel (uitgebreide biografie en foto) en geef aan welke klussen je wilt oppakken

1. Op zoek naar een interessante klus? In je profiel kan aanvinken dat je nieuw geplaatste klussen per e-mail krijgt. Meld je gratis aan, klik op “ik help graag” en kijk of er leuke klussen voor je bij zijn: reageer op de klus van je keuze en doe een bod.  Geef meteen aan waarom jij de aangewezen Croqqer bent!

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

2. Meer klussen doen? Plaats een leuke foto van jezelf, geef aan welk type klussen je leuk vindt, beschrijf op je profiel wat je achtergrond is en waar je goed in bent en zorg voor goede beoordelingen: daarmee vergroot je de kans dat jij de klus krijgt.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. Aan de slag! De klus aan jou toegewezen? Je krijgt meteen een e-mail. Maak direct afspraken met de plaatser over tijdstip en plaats. Delen is dat ook jij de klus beoorkdeelt na afloop. Betaalde klus? Betaling na afloop aan jou gaat veilig via iDeal. Bekijk de lopende klussen en reageer!

 1. Plaats simpel en gratis je vraagGeef je oproep een duidelijke titel. Omschrijf wat er gedaan moet worden. Wat je bereid bent te betalen, of je jouw klus wilt ruilen (en waar tegen) of dat je een vrijwilliger zoekt. Croqqers in je buurt mailen we direct jouw oproep.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei

2. Kies je Croqqer, die gaat aan de slag Bekijk het profiel en beoordelingen van de reagerende Croqqers: kies degene die het beste bij je past en spreek af. Betaalde klussen gaan veilig via Ideal. Wij passen op je geld tot je klus klaar is en beoordeeld.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. De klus gedaan Beoordeel de klus en de Croqqer na afloop: pas als jij tevreden bent betalen wij de Croqqer uit.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen BCorp Benefit Corporation

Croqqer is al sinds 2015 gecertificeerd en in 2017 succesvol gehercertificeerd als Benefit Corporation en uitgeroepen tot de een van de 10% beste B Corps ter wereld op het vlak van het bij elkaar brengen van buurtgenoten in Nederland, Italië, Zwitserland en Liechtenstein.

B Corps inspireren anderen om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste voor de wereld te zijn. Misschien ken je een van de andere B Corps:  Tony Chocolony, Triodos, WAAR, Peerby, Kickstarter, Etsy, Snappcar, Ben & Jerry’s en Waka Waka.

In Italië is Croqqer een van de eerste Europeesche Sociata Benefit’s: een nieuwe rechtsvorm voor een sociale onderneming.