Plaats gratis een klus of pak er klus op: zo werkt Croqqer

Stel je vraag, deel je talent

Uit de toespraak van Mark Rutte:

"Het doet goed te merken dat we voor elkaar klaarstaan als de nood aan de man is. Blijf dat doen... ...Blijf elkaar helpen waar dat kan...

...Ik wil eindigen met deze oproep: bij alle onzekerheden die er zijn, is één ding volstrekt duidelijk: de opgave waar we voor staan is heel groot en we moeten dit echt met 17 miljoen mensen doen. Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar."

Er zijn van die klusjes die je zelf nu niet kunt doen. Denk aan boodschappen doen, je medicatie ophalen of een lamp ophangen. Of je hebt een oppas nodig. Via Croqqer kun je op zoek naar een handige buur!

De stokoude zonneluifel boven onze schuifpui is vorig jaar zomer van de muur gevallen. We zouden graag een nieuw zonnescherm kopen, maar zien als een berg op tegen het monteren daarvan. Gevolg is dat de klus eindeloos op onze to-do-lijst blijft staan. Een beetje handige doe-het-zelver zou er zijn hand niet voor zou omdraaien, maar waar vinden we die? Een klusje als dit is geknipt voor Croqqer: te klein en te eenvoudig om er een professioneel bedrijf voor in te schakelen, en goed te behappen voor een handige buur.

Via de website of onze app kun je hulp zoeken, maar ook zelf hulp aanbieden. Het kan om allerlei klusjes gaan: van strijken tot de hond uitlaten, van een brief schrijven tot een website maken. In het laatste geval hoeft de helper niet eens bij je in de buurt te wonen. Over de betaling kun je samen afspraken maken. Het is mogelijk klussen te ruilen: de buurjongen maait jouw gras, jij helpt hem bij zijn huiswerk. En je kunt Croqqer ook gebruiken voor het aanbieden of zoeken van vrijwilligerswerk: meld je aan, het is nog gratis ook!

Kijk, klik hieronder op een kort filmpje om meer te weten over hoe het werkt:

  • Plaatsen van jouw oproep is gratis
  • Jij bepaalt wat je voor een klus over hebt: een bedrag, ruil (jij de heg, ik een taart) of je zoekt een vrijwilliger
  • Jij kiest: op basis van de reacties en eerdere beoordelingen en profiel van de Croqqers
  • Veilig: door betaling vooraf (iDeal) - wij passen op je geld bij betaalde klussen en betalen pas uit als jij tevreden bent
  • Snel: in 95% van de gevallen eerste reactie op een oproep binnen het uur
  • Betrouwbaar: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld

 1. Plaats simpel en gratis je vraagGeef je oproep een duidelijke titel. Omschrijf wat er gedaan moet worden. Wat je bereid bent te betalen, of je jouw klus wilt ruilen (en waar tegen) of dat je een vrijwilliger zoekt. Croqqers in je buurt mailen we direct jouw oproep.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei

2. Kies je Croqqer, die gaat aan de slag Bekijk het profiel en beoordelingen van de reagerende Croqqers: kies degene die het beste bij je past en spreek af. Betaalde klussen gaan veilig via Ideal. Wij passen op je geld tot je klus klaar is en beoordeeld.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. De klus gedaan Beoordeel de klus en de Croqqer na afloop: pas als jij tevreden bent betalen wij de Croqqer uit.

1. Op zoek naar een interessante klus? In je profiel kan aanvinken dat je nieuw geplaatste klussen per e-mail krijgt. Meld je gratis aan, klik op "ik help graag" en kijk of er leuke klussen voor je bij zijn: reageer op de klus van je keuze en doe een bod.  Geef meteen aan waarom jij de aangewezen Croqqer bent!

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

2. Meer klussen doen? Plaats een leuke foto van jezelf, geef aan welk type klussen je leuk vindt, beschrijf op je profiel wat je achtergrond is en waar je goed in bent en zorg voor goede beoordelingen: daarmee vergroot je de kans dat jij de klus krijgt.

Croqqer klus klussen mens buurt mensen karwei bijverdienen

3. Aan de slag! De klus aan jou toegewezen? Je krijgt meteen een e-mail. Maak direct afspraken met de plaatser over tijdstip en plaats. Delen is dat ook jij de klus beoorkdeelt na afloop. Betaalde klus? Betaling na afloop aan jou gaat veilig via iDeal. Bekijk de lopende klussen en reageer!